Rådgivning

Rådgivning kan være alt hvad din klub mangler

Nogle klubber har allerede styr på samtlige elementer af det at være en sportsklub med sponsorer, men har blot brug for den sidste assistance i form af en tilpasset rådgivning til at rykke klubben op på næste niveau.

I samarbejde med vores sportskonsulenter kan vi tilbyde jer lige netop den rådgivning, der skal til for at rykke jeres klub op på det næste niveau. Vi sørger for at jeres klub får en konsulterende rådgivning så i formår at begå jer udi den yderst omfattende sponsorverden. Med rådgivningen dækkes samtlige aspekter af sponsorverdenen, hvor alt lige fra synliggørelse af klubben, til klubbens sponsorpotentiale og økonomi gennemgås og evalueres. Her er altså tale om en gennemgribende og yderst tidsrelevant rådgivning, skræddersyet til lige netop jeres klub.

Fordi behov og ønsker varierer fra klub til klub, vil rådgivningen også tage sig forskelligt ud, og derfor er en initialiserende og vedvarende dialog mellem konsulent og klub nødvendig for den bedste proces med det ideelle resultat.