Arrangementsstyring

En nemmere håndtering af klubbens arrangementer og events

Bruger din klub også meget tid på opsætning og afsendelse af invitationer, registrering og redigering af deltagere og ikke mindst tjek af de tilmeldinger ved adgang til arrangementet? - så har vi en løsning til dig.

Som sportsklub med sponsoraftaler, er det ikke unormalt at der afholdes en del arrangementer for de forskellige sponsorer. Disse arrangementer kræver sin planlægning, og da klubbens arsenal af sponsorer tit er bredt, kan planlægningen af sådanne arrangementer være noget af en opgave at give sig i kast med. Derfor har vi udvidet sponsorsystemet med en arrangementsstyring – en funktion, som giver dig mulighed for at oprette sponsorarrangementer direkte i systemet, designe invitationer så de passer til klubbens image og invitere sponsorer og udvalgte kontaktpersoner til arrangementerne. Alt sammen samlet i ét enkelt system.

Automatisk håndtering og opdatering af kontakter

Når du opretter et sponsorarrangement, indhentes og benyttes de allerede indtastede data fra kontaktpersoner i sponsorsystemet. Skulle en sponsor opdatere sine data for kontaktpersoner, vil disse automatisk blive opdateret i arrangementstyringen.