Mediepartner

En fast medie- og kommunikationspartner til klubbens opgaver

Som en del af Sportsponsor-konceptet får din klub adgang til hurtig medie-, grafik- og IT-hjælp af yderst kompetence og erfarne medarbejdere. For at imødekomme det til tider begrænsede budget som mange klubber har til rådighed til netop denne typer af opgaver, er prisen sat langt under markedsprisen. Vi mener, at klubbens identitet for alvor defineres i det grafiske udtryk der afspejles udadtil gennem klubbens hjemmeside og de sociale medier. Denne identitetsdefinition skal efter vores mening være mulig for alle klubber at realisere, og lige netop derfor, hjælper vi gerne til en pris, hvor alle kan være med.

Vores nuværende samarbejdsklubber benytter os ofte som mediepartner til eksempelvis grafiske oplæg til events, Facebook og nyhedsmails. Fordi vi både har lang og bred erfaring inden for IT-support, står vi desuden altid til rådighed hvis du og din klub har brug for support angående generelle IT-problemer i hverdangen.

Prisen for brug af vores mediekompetencer er 549 kr./time (normalpris 899 kr./time), og afregnes ned til pr. 15 min.

En alt-i-en løsning

Fordi vi mener, at klubbens professionelle fremtoning er en yderst vigtig del af klubbens identitet og generelle virke, tilbyder vi alle vores samarbejdsklubber at gøre brug af vores mediepartner-aftale. Samtidig med at aftalen sikrer et skarpt udtryk, sparer den klubbens frivillige medarbejdere for mange tunge arbejdstimer. Det arbejde som en frivillig eller en lønnet medarbejder måske skal bruge flere timer på, kan vi oftest udføre på langt kortere tid, da vi har en lang række værktøjer og en gennemgribende erfaring fra mange andre opgaver.

Kan vi hjælpe med andre kommunikationsopgaver?

Har I specielle opgaver i jeres klub som I gerne ser løst på en nem og overskuelig måde, er i altid velkomne til at kontakte vores administration, så vi sammen kan tage en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for at opfylde netop jeres behov.