Hjemmeside

En professionel hjemmeside, som passer til jer

De fleste klubber har en hjemmeside. Denne hjemmeside er dog som oftest ikke udviklet med klubben og dens bagvedliggende identitet i fokus, og er desuden ganske sjældent udviklet med et særligt kommercielt fokus.

Klubbens hjemmeside bør være nem og overskuelig at tilgå og benytte for samtlige af klubbens fans og medlemmer. Samtidig må siden meget gerne fremstå skarpt med en flot profil, hvor jeres sponsorer med stolthed kan blive fremvist på professionel manér. Alt dette bør samles i en hjemmeside, der er opdateret, letgenkendelig og bærer et kommercielt fokus med evig udgangspunkt i klubbens identitet.

En skræddersyet hjemmeside

Vi udvikler hjemmesiden efter jeres behov, ønsker og grundlæggende identitet. Har klubben tegnet abonnement hos DBU, vil det ligeledes være muligt at vise og opdatere jeres resultater og kommende kampe på hjemmesiden.

Indbygget funktionalitet

Da sponsorer og arrangementer oftest vil blive håndteret via vores systemer, opstår muligheden for at informationer om disse automatisk kan vises på hjemmesiden uden, at det skal oprettes flere steder på en gang.