Konceptudvikling

Har I jeres strategi, mål og produkt samlet på skrift?

Det kan være en stor hjælp for alle parter af klubben, at jeres sponsorprodukter og strategi er beskrevet i et samlet koncept, for på den måde at skabe et visuelt samlet indtryk af klubben, dens mål, strategi, værdier, vision og overordnede virke. Med en sådan konceptbeskrivelse i form af en sponsorbrochure, får I som klub et håndgribelig og visuelt produkt, som I kan henvise til ved lejlighed.

Sammen kan vi udvikle en gennemarbejdet sponsorbrochure, der på elegant maner, visualiserer jeres koncept med alt hvad det indebærer. Brochuren vil til sidste punktum blive kreeret i overensstemmelse med klubbens identitet, og jeres behov og ønsker.

Hvorfor skal klubben have en sponsorbrochure?

Med en sponsorbrochure vil I som klub ganske nemt kunne vise potentielle sponsorer hvad netop jeres klub kan tilbyde. At klubben kan præsentere sig selv i en samlet konceptbeskrivelse, der i allerhøjeste grad stemmer overens med klubbens identitet og visuelle udtryk, afgiver desuden et skarpt indtryk af professionalisme og seriøsitet. Noget som de fleste sponsorer gerne vil gå hånd i hånd med.